7 måder at håndtere en elskedes død (DEL 1)

Sponsoreret indhold

Hvordan tackler du døden, tabet af en elsket, når smerten er så stærk; hvordan kan du tage afsked med de mennesker, du engang elskede og stadig elsker så meget; hvordan kan du acceptere det faktum, at du aldrig vil se disse mennesker nogensinde igen? Hvordan kan du acceptere ideen om tab?

Det er ikke altid let at miste de mennesker, der er kære for os, men det behøver heller ikke være svært. At se på ting fra et andet perspektiv kan hjælpe os med, at opleve mirakler i vores liv, kan hjælpe os med at forstå liv og død og kan hjælpe os med at indse, hvordan alt sker i perfekt og guddommelig orden.

  1. Livet er stærkere end døden

Dette smukke og kraftfulde citat siger det hele:

Kærlighed er stærkere end døden, selvom den ikke kan stoppe døden, men uanset hvor hårdt døden forsøger det, kan man ikke adskille folk fra kærlighed. Den kan heller ikke slette vores minder. I sidste ende er livet stærkere end døden.” Ukendt

  1. Ignorance og frygt for døden overskygger livet

Vi kommer til denne verden alene, og vi forlader den alene, og det samme gælder for hvert enkelt menneske på denne planet. At acceptere ideen om, at intet varer evigt og tænker på det så ofte som muligt, vil hjælpe os med at håndtere døden hos dem som er tætte på os.

At tænke og tale om døden behøver ikke være morbid; det kan være helt modsatte. Uvidenhed og frygt for døden overskygger livet, mens man ved, at kende og acceptere døden fjerner denne skygge.

  1. Vi er åndelige, med en menneskelig oplevelse

Døden er ikke enden. Som mennesker har vi lært, at stole mere på de ting, der kan røres, mærkes, lugtes eller ses, men der er ting, der ikke kan ses, men det betyder ikke, at de ikke eksisterer. Der er en verden derude, der ikke er synlig for det blotte øje, en meget stærk verden, en verden, som vi alle stammer fra, og en verden, hvor vi vender tilbage i det øjeblik vi forlader vores fysiske kroppe.

Vi er ikke mennesker, der har en åndelig oplevelse. Vi er åndelige væsener, der har en menneskelig oplevelse.

  1. Tilbage til oprindelsen

Forestil dig, i de første 9 måneder af livet, når du er i din mors livmoder, bliver du tilbudt al den næring du har brug for, al den kærlighed og al den omsorg, der er nødvendig for din overlevelse, og hvorfor ville det ikke være det samme efter din sidste rejse?

Hvis du ikke er klar over kilden kan du ende i forvirring og sorg. Når du indser, hvor du kommer fra, bliver du naturligvis tolerant, uinteresseret, venlig som en bedstemor, værdig som en konge. Neddykket i Tao’s Wonder, kan du klare det, som livet bringer dig, og når døden kommer, er du klar. Lao Tzu.

Se til de sidste 3 måder, at håndtere en elskedes død på DEL 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.