7 måder at håndtere en elskedes død (DEL 2)

  1. Døden er en del af livet

Sponsoreret indhold

Vi bør fejre tabet af en elsket, ligesom vi fejrer deres fødsel, for tro mig, de mennesker, der engang boede på denne planet, de mennesker, vi elskede og stadig elsker, så meget, vil vi huske i mange smukke og dyrebare øjeblikke vi tilbragte med dem og fokusere på det og intet andet.

Vil du have din familie til, at være trist og ulykkelig, når du dør, eller vil du have, at de fortsætter med at nyde livet og skatte hvert øjeblik, de har efterladt på denne planet?

Døden er smuk, når den ses som en glæde og ikke en ulykke. Det er lige så almindeligt som livet.

Døden er også en del af det daglige arbejde for en bedemand. Og jeg har talt en del med en bedemand fra Kronjyllands Begravelsesforretning. De kan klart anbefales og du kan finde dem på Kronjyllands.dk.

  1. Accept og omfavn sorgen

Når en person, du elsker, forlader denne verden, føler du at verdens ende er kommet, og hvis du tænker på det, er det meget som enden af ​​verden.

Nu vil du leve i en helt anden verden, en ny verden, hvor den person, du elsker så dybt, ikke længere vil være en del af, i det mindste ikke fysisk, men det betyder ikke, at de ikke længere er her hos dig.

Der er en helligdom i tårer. De er ikke mærket af svaghed, men af ​​magt. De taler mere veltalende end ti tusind tunger. De er budbringere af overvældende sorg og ubeskrivelig kærlighed.

Føl smerten, omfavn den, lev den, og når du er klar, vid at det er okay at slippe det, for helingprocessen kan ikke ende, før du lærer at give slip. Slip sorgen og smerten for, at blive glad igen.

  1. Giv slip

Sorg er en del af helingprocessen, og det er okay at være trist, det er okay at græde, men husk på, at livet fortsætter, og hvis du ikke kan finde den indre styrke til, at give slip på sorgen og “komme tilbage til livet”, vil du savne mange dyrebare øjeblikke med mange af de mennesker, der stadig er i live og vil dele deres kærlighed med dig. Det kan være meget farligt, at blive i sorgstilstand for længe, ​​og hvis du sidder fast i sorgen, vil du ikke bare gå glip af livet ved, at føle dig deprimeret og ulykkelig, men du vil også påvirke de mange mennesker, der er til stede i dit liv.

At give slip betyder ikke, at du glemmer dem. Ved at slippe sorgen indser du, at der er så meget mere for dig at være glad for, og der er mange mennesker omkring dig, der elsker og bryder sig om dig, og du vil nyde og udtrykke din taknemmelighed for deres tilstedeværelse, fordi de i et splitsekund også kan forlade denne verden, og du vil ikke gå glip af dem.

Der er ting, som vi ikke ønsker skal ske, men må acceptere, ting vi ikke ønsker at vide, men vi skal lære, og folk vi ikke kan leve uden, men skal slippe.

At håndtere tab er ikke let, og jeg besluttede at skrive dette indlæg, fordi jeg for nylig mistede nogen meget kære for mig, og jeg ved, at andre kan drage fordel af denne artikel. Min bedstefar døde for nylig, og det skete så hurtigt, at jeg ikke engang havde tid til at se ham, før han døde. Han var sådan en smuk sjæl, altid glad, altid munter og altid med et smil på læben.

Jeg har altid nydt, at være omkring ham på grund af hans rene og strålende energi. Da jeg fandt ud af, at han forlod denne verden, var det en følelse af fred, stor kærlighed og salighed, der kom over mig. Jeg var ikke bedrøvet, men ret tilfreds med at vide, at han har fundet fred, og han er vendt hjem for at se sin smukke kone – min bedstemor, der døde for mange år siden.

Hvil i fred bedstefar og tak for, at dele din smukke tilstedeværelse med os alle sammen. Jeg ved, at du kigger ned på os alle, og jeg er virkelig taknemmelig for alle de ting jeg har lært af dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.