Er du på jagt efter en bolig?

Lejligheder på boligportaler

Sponsoreret indhold

Hvis du er på jagt efter et nyt sted at bo til leje, så er der virkelig mange portaler, som du kan søge i. Det er nemt at finde mange fede lejligheder rundt om i Danmark. Men der er også super mange om budet på alle lejeboligerne.

Hvilken boligportal skal du vælge?

Som sagt så er der virkelig mange boligportaler. Nogen har kun omkring 500 og nogen helt op til omkring 45.000 – bare i Aarhus og omegn alene!

Der er også boligportaler, som kun formidler informationen om lejligheder og så kommer du til en ny boligportal. Og nogen udlejningsvirksomheder har kun deres egne boliger i søgemaskinen.

Jeg har fundet et sted, som har lavet en lille oversigt over portaler. Den er på Gode-Tips.dk og du kan finde boligportalerne og lidt info her.

Noget som er lidt træls er, at mange af søgemaskiner ikke viser priser på abonnementet for at kunne søge, før du har lavet en bruger.

Nogen gange kan det være gratis at kontakte udlejere og andre gange skal du betale for f.eks. at stå på en venteliste.

Hvad koster det at have abonnement på en boligportal?

Det koster mellem 0 og 450 kr i måneden.

F.eks. kan du også finde lejeboliger på DBA, men de er hurtigt væk og der er mange om budet. Desuden er det næsten alle sammen lejligheder, huse, kollegieværelser eller ungdomsboliger fra andre søgemaskiner, der er på DBA. Men DBA er gratis.

Men det er et hårdt marked og man skal være heldig eller kende nogen, som kender nogen.

Det er næsten dagligt, at jeg ser nogen i mit Facebook-feed, som vil betale både 5 og 10.000 til dem som leder dem til deres nye nøgler. Og så er 450 kr i måneden lige pludselig ikke ret meget.

Jeg kan anbefale at komme på en venteliste, hvis du har bare en lille anelse om at du vil videre fra dit nuværende hjem.

Ofte koster ventelister på i de store boligforeninger ikke ret meget. 100 til 200 kr i måneden og så skal du ikke betale, når du er passiv eller har en lejlighed.

Held og lykke med boligjagten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.