Få kontantrabat hver gang du handler med et cashback kort!

cashback rabat med cashback kort

Sponsoreret indhold

Jeg har lige fået mig et loyalitetskort. Et kort – faktisk er det digitalt på min mobil – som giver mig op til 5% rabat på mine online køb, som jeg har mange af.

Og så er det endda selvom der allerede skulle være rabat på i forvejen  😃💰

Cashback rabat i hele verden

Det er selvfølgelig ikke på alle butikker i hele verden. Men der er over 300.000 steder jeg kan bruge det i verden. Kigger jeg bare på Danmark og på webshops, så er der altså nogle stor webshops som jeg handler ved mange gange om året.

For at nævne bare nogle stykker af de helt store, så kan jeg nævne: Expedia, Hotels, Coolshop, Ellos, Asos, Stylepit, CDON, Kids-World, Oakley, Nike, Le-Fix, Sportamore, Hunkemöller, Smartbox, Bellevue box, Lekmer, RoyalDesign, Boozt, Adidas, Miinto, Miniinthebox og AliExpress.

Så du har masser af mulighed for, at få ekstra gode rabatter og tilbud på sko, tøj og alle mulige andre lækre sager, som du godt lige kunne bruge i hverdagen.

Det er gratis at få et cashback kort og score rabat ved hvert køb

Det bedste – udover rabatten – er, at du ikke modtager spammails, du modtager ikke opkald fra aggressive telefonsælgere og så koster det ikke så meget som en rød øre at have et cashback kort.

cashback rabat via smartphone
Handler du i en fysisk butik, så åbner du bare din cashback app og ryster telefonen og så er den klar til at butikken kan scanne stregkoden ved betaling og registrere dit køb 😃

Hvordan virker det så, når det er cashback rabat?

Det virker så nemt, at du går via din app, hvis du handler via din mobil, finder butikken du vil handle i og laver købet. Handler du via computer, så logger du bare på din cashback-medlems-profil og finder butikken du vil handle i.

Så klikker du på shoppen og handler. Når købet er gennemført og godkendt, så kan du se hvor meget du får tilbage på din konto. Når pengene så har været administreret, så får du en sms om at du får pengene tilbage på din konto – når du har over 75 kr tilgode.

Og det bedste er, at det ikke er penge som du skal bruge på noget bestemt i en bestemt butik. Pengene ryger ind på din bankkonto og kan bruges på lige præcis det du vil 😃

Du kan tilmelde dig helt gratis på https://cashbackrabat.dk/tilmeld-dig-gratis-nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.