Hjælp dit barn til at stoppe med, at tisse i sengen DEL 2

Sponsoreret indhold

Fordi sengevædning primært er neurologisk, vil det ikke være muligt at straffe eller skamme et barn og det kan faktisk gøre behandlingsprocessen endnu længere. I stedet er et godt sted at starte med at forklare for dit barn, hvad der sker med hans eller hendes krop.

Du kan sige noget som dette: “Når du sover, kan din hjerne ikke kontrollere din blære. Det er ikke noget du gør med vilje eller fordi du er som en baby.”

Selvfølgelig ved at vide, at sengevædning er udviklingsmæssigt fælles eller bundet til en stressende oplevelse, gør det ikke lettere for den daglige virkelighed. På grund af hans eller hendes “problem”, for eksempel, er børn ekstremt private om deres hygiejne. Når de sover hos ven, tager nogen hemmeligt deres egen ble på natten. Om morgenen vågner hun ofte tidligt for at skifte, vaske og smide bleen ud, før nogen vil bemærke det. Det kan tære meget på deres selvværd at vide, at de ikke kan styre deres egen krop.

Få børn tør

Det første skridt er ret simpelt: Læger har patienter, der følger grundlæggende teknikker som eliminering af koffein fra deres kost og begrænsende væsker om natten. Disse ting hjælper helt sikkert, men den generelle konsensus er, at en sengealarm er den bedste måde, at holde børnene tørre på. En alarm koster normalt 500 kr eller mere og er let tilgængelig online og hos nogle medicinske forsyningsforretninger. De bedste omfatter både en lydtone og en vibrerende sensor.

Sådan virker virker en væskesensor:

it barn bærer en meget følsom væskesensor i undertøjet. Sensoren forbindes til alarmen, som slukker, og vækker ham eller hende. Selv om dit barn allerede har tisset i sengen, og træner alarmen hjernen til, at vågne tidligere og tidligere. Til sidst vil hans eller hendes hjerne vække ham ved første dråbe, så han kan stoppe tissen inden den undslipper. Denne proces kan dog tage måneder, så det er ikke noget med at prøve et par nætter alene.

Hvis du prøver alarmen, bliver du ret involveret i processen; du bliver nødt til at sove i dit barns værelse eller oprette en baby monitor i en uge eller mere så du hører alarmen.

Brug medicin sparsomt. I virkelig ekstreme tilfælde kan læger ordinere medicin, men det er en meget kortvarig løsning. Disse stoffer stopper midlertidigt kroppens evne til at skabe urin, så de kan forhindre dit barn i at blive sengevædder kortvarigt. Men så snart dit barn stopper medicineringen, vil barnet blive sengevædder igen.

Sørg for, at dit barn er klar. Frustration er ikke nøglen her. Dit barn skal motiveres til at stoppe med at tisse i sengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.