Hvad koster ejendomsservice?

Hvis du ejer en boligforening, så er der mange praktiske gøremål, som der skal klares. Der er en græsplæne, som skal slås, sneen skal ryddes i indkørslen og trapperne i opgangen skal vaskes, så beboerne har noget pænt at komme hjem til. Det er de færreste, som har tid til selv, at tage sig af alt arbejdet, og derfor gør man brug af ejendomsservice. 

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er en fælles betegnelse for en række forskellige praktiske opgaver. Det er svært at give et enkeltstående og simpelt svar på, hvad ejendomsservice egentlig er, men det drejer sig hovedsageligt om vedligeholdelse af bygningskomplekser og tilhørende udendørsarealer. Ejendomsservice sikrer, at alt i bygningen foregår optimalt. Det kan for eksempel omfatte at skifte pærer, rense tagrender, pudse vinduer, ordne storskrald og vedligeholde de udendørs arealer. 

Hvad koster ejendomsservice?

Igen er det svært, at give et helt konkret svar på, hvad ejendomsservice koster. Det bedste du kan gøre er, at tage kontakt til en ejendomsservice og læse mere om deres priser og tilbud. Prisen afhænger naturligvis af, hvor stor en opgave der skal udføres. Der er forskel på at fastansætte en vicevært og så at bestille en enkelt omgang vinduespudsning. 

Du kan cirka regne med at betale 133 kr. per lejlighed i boligforeningen om måneden. Prisen afhænger naturligvis meget af, hvilket ejendomsservice firma du gør brug af. 

Fordelen ved at bruge ejendomsservice

Hvis du har ansvar for en boligforening, så er det også dit ansvar at bygningen og de tilstødende arealer ser fine ud. Beboere og gæster fortjener at komme hjem til et sted, som ser ordentligt ud. Ejendomsservice er en tryg løsning for dig, som gerne vil samarbejde med professionelle og ansvarsfulde mennesker, der kan vedligeholde din boligforening. Du kan med fordel uddelegere samtlige opgaver til et og samme firma, så du får alle ydelserne samlet i en og samme pakke. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.