Kraftigt stigende interesse for efterskoler

levring efterskole logo

Sponsoreret indhold

I de seneste 5-10 år er interessen for, at få sine børn på efterskole steget nærmest eksplosivt. Og i særdeleshed idrætsefterskoler.

En efterskole som er værd at nævne er Levring Efterskole. De har nogle super sportslinier og især deres fodboldlinie er populær.

levring efterskole logo

Lange ventelister på idrætsefterskoler

Der er, som sagt, sket en stor stigning i efterspørgslen på pladser på diverse efterskoler i hele landet. Faktisk er mange forældre begyndt, at skrive deres børn op på fodbold efterskoler allerede ved fødslen. Det lyder ekstremt, men det kan snart være nødvendigt. Flere af de mest populære efterskoler melder op til 10 års venteliste!

Så har du en idé om, at dine børn skal på efterskole, så find dem du finder mest sandsynlige og undersøg muligheden for, at få dem skrevet op. F.eks. på de efterskoler med fodbold, hvis det er den retning du finder sandsynlig. Det er jo umuligt, at forudsige, men gør dig nogle tanker omkring det og giv børnene nogle muligheder.

Den store interesse for fodboldefterskoler har ikke kun bevirket, at de unge bliver endnu bedre til fodbold, men også at skolerne nu kan tiltrække nogle kapaciteter fra fodboldens professionelle verden. Det er ofte tidligere landsholdspillere, tidligere superligaspillere og tidligere superligatrænere.

Den stigende interesse for efterskoler skyldes ikke kun det stor udvalg af fodbold efterskoler, men også at mange unge bare gerne vil ud og opleve noget andet en folkeskolen. Desuden høre de unge mange gode historier fra familie og bekendte, som selv har gået på efterskole og har haft nogen af de bedste år i deres liv. Det er også en super vigtig udvikling de unge går gennem i en tid på en efterskole, hvor det ikke kun er fodbold, der er på programmet, men også det at tage ansvar for eget liv og lære at stå på egne ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.