Nedtæller og countdown ⏱

nedtaeller

Sponsoreret indhold

En bedre nedtæller

Okay, indrømmet, emnet i dag er ikke super sexet. Men det er bare en ting jeg har tænkt over i noget tid.

Da jeg gik på min sidste uddannelse, der skulle vi altid lave nogle opgaver eller projekter, som var tidsbestemte – selvfølgelig. Vores underviser brugte altid en kæmpe stor nedtæller, som blev skudt op på væggen. Men den var bare super ringe. Den virkede sjældent og tiden gik nogen gange i stå, når den skulle tælle ned.

Så nu synes jeg lige jeg ville bruge lidt tid på, at finde en ordentlig nedtæller. En som er nem at bruge og som ser super simpel ud.

Jeg fandt en nedtæller på – ja gæt engang – på nedtæller.dk.

Den er som sagt super simpel. Den kan kun tælle ned. Du indtaster bare det antal minutter som den skal tælle ned fra og du er good to go.

Når den har talt ned til nul bliver baggrunden rød. Smart. Men håber de snart får lavet, så der kommer en lille lyd, når den har talt ned til nul.

Online stopur

Har du brug for et super simpelt stopur, så har jeg også fundet en side som minder meget om den countdown jeg har fundet. Stopuret er på Stopur-online.dk.

Stopuret har også mulighed for at lave splittider, så du kan lave omgangstider eller tjekke dine intervaller i nogle øvelser eller noget helt andet.

God fornøjelse med dem begge to. Håber du kan bruge dem – ja kan ihvertfald 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.