Poker Poker Poker – adrenalin og kroner 😁

poker star

Sponsoreret indhold

Jeg har fra da jeg var helt lille altid spillet brætspil og kortspil. Alt fra Ludo, Kalaha, Matador og til Uno. Nå ja, engang imellem blev det også til et par 7-kabaler. Kun med lidt snyd – bevares, det tager jo tid at sætte et nyt spil på 🙂 Og dengang kunne man ikke bare trykke genstart på mobilen.

Efter jeg er blevet lidt ældre så kan jeg stadig godt lide at spille spil. Men det er ikke nok bare at spille, jeg vil gerne have noget spænding med i det. Man har jo altid konkurreret lidt. Enten mod sig selv, en computer eller nogen modstandere. Jeg er en super dårlig taber, men det har også gjort at jeg virkelig går op i at vinde. Og gør noget ud af det også.

Men i forhold til det her med spændingen og at bruge tid på at blive god til et spil. Så har ét spil især vundet mig. Og det er nemlig poker. Der findes mange typer af pokerspil, men Texas Hold Ém er min favorit – og de fleste kender det, så det er nemt at finde modstandere.

Det giver mig en masse spænding fordi vi altid spiller om noget. Vi starter altid en pulje, som man virkelig gerne vil vinde. Men skulle man tabe, så går det nok også.

Jeg har selv købt et pokersæt. Det er super lækkert og har allerede givet mig masser af hyggelige stunder med vennerne. Det er skide sjovt at spille poker og få lov at hovere overfor vennerne, når man tager deres penge fra dem 😁

pokersaet

Du kan også spille poker online. Både om helt små penge og meget store penge, men jeg elsker nu det at sidde sammen med nogen og hygge.


Husk sikkerheden på din computer, når du spiller online!

En god idé er som minimum, at have installeret og opsat et antivirus program.


Vil du se hvordan du spiller Texas Hold’Em, så se det her. Det er faktisk ikke ret svært. Det svære og spændende i spillet er at du skal lære at vinde med pokerhænder, som er dårligere end dem dine modstandere har.

pokerhaender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.