Rabat og fribilletter til LEGOland 2017 + Skolemælk billetter

fribilletter til legoland

Sponsoreret indhold

Jeg har fundet den perfekte hjemmeside til Jer, som gerne vil eller som tager i LEGOland. Den er nemlig fyldt med alle de muligheder der er for at få rabat til LEGOland. Og det tænker jeg der er mange der synes er en super idé.

Vil du spare mange penge på indgangen til LEGOland i 2017?
-Så læs videre

ELLER GÅ DIREKTE TIL SAMLINGEN AF ALLE MULIGE RABATTER TIL LEGOLAND HER

Det er nemlig mega dyrt, at tage i LEGOland. En familie på 4 kommer hurtigt af med 1.500 kr. i entrebilletter og parkering. Det er crazy, for man skal jo måske også lige have en is og se om man kan vinde en bamse – måske købe en lille æske med LEGO. Så ryger det altså hurtigt meget længere op end de 1.500 kr.

2 for 1 legoland

Find nemt rabat og fribilletter til LEGOland

Hjemmesiden hedder Gode-Tips.dk – apropos samling af rabatter til LEGOland 😃 Dem kan du i øvrigt gå direkte til her. Og der er virkeligt mange muligheder og fine rabatter at hente.Gratis børnebilletter fra Skolemælk til LEGOland

En af de mange super nemme måder, at få rabat til LEGOland på er, at gå til Skolemælks hjemmeside. Der kan du som regel deltage i en konkurrence, som giver dig en gratis børnebillet. Eller du kan printe en tegning ud som dit barn skal lægge farve på og indlevere ved indgangen til LEGOland. Skolemælk har dog skiftende konkurrencer og gratis billetter til  LEGOland.

Du kan se dine muligheder med Skolemælk her.

Jeg tror vennerne på billedet her glæder sig til at se Jer. Det samme gør Jeres unger garanteret. Der er bare et eller andet over LEGO, så tag ungerne med og få en dejlig dag i magiens og eventyrets tegn.

rabat til legolandLEGO House

Se videoerne nedenfor, så ved du hvad du skal glæde dig til at se. LEGO House bliver SÅ spændende at besøge!

Det er et fremragende og fortryllende univers for børn – og voksne.

LEGO House “gemmer” på magien bag LEGO og kaldes Home of the Brick. Meget passende når nu LEGO-klodsen er opfundet i Billund – hvor LEGO House selvfølgelig ligger og skulle eftersignede blive den eneste af sin art – på verdensplan.

Vind gratis billetter til LEGO House

Vil du besøge stedet, når det slår dørerne op for første gang i september 2017, så kan du vinder gratis billetter til hele familien. Du skal bare skrive dig op til deres nyhedsmail. LEGO udtrækker 50 heldige familier, så vinderchancerne er okay.Skriv dig op til deres nyhedsmail her og deltag i konkurrencen og billetterne.

7 thoughts on “Rabat og fribilletter til LEGOland 2017 + Skolemælk billetter”

 1. Bagpå div morgenmads pakker er der pt 50% at spare ved en billet. Dvs to voksne for én pris. Der kan maksimalt bruges fem billetter pr grp. Billetterne kan visy bruges indtil midt 2018, og kan bruges til andre arrangementer i udlandet.

  1. Mange tak for din besked Ulla. Undskyld jeg slet ikke havde set du havde skrevet 🙂
   Super godt tip 🙂

  2. Der er en finte i de billetter, Det er kun voksne ifølge med børn. Det fremgår ikke klart, men har fået det bekræftet hos LEGOland.

  1. Nej desværre. Har lige set på en anden tråd at rabatten gælder kun ved 1 barn og 1 voksen. Altså kan 2 voksne får 50% hvis de har 2 børn med ind som de også får 50% på.

   1. Bag på Kellogs morgenmad er der rabat kupon på 5 personer til 50 % rabat gældende til april 2018. Man må selv om det skal være fem voksne med 50 % rabat eller fx. to voksne og tre børn.

    1. Hej Rie
     Det er ikke helt korrekt med de 5 voksne med 50% rabat desværre. Det gælder kun for det antal børn som er med. Forstået på den måde, at det er 5 børn til halv pris maks. Hvis du skal have halv pris til voksne, så er det maks til 2 voksne og 2 eller 3 børn. Ikke f.eks. 2 voksne og 1 barn. Så får man kun rabat på 1 voksen og 1 barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.