Sådan køber du den rigtige vandtætte taske

advanced-elements-stashpak-rolltop-20l-vandtaet-kajak-taske

Sponsoreret indhold

En vandtæt taske er bare super funktionel i en hverdag med elektronik man har med på farten og andre vigtige sager. En vandtæt taske, der holder dine dyrebare ting tørre. Kanoer, fiskere og enhver anden, der foretrækker deres mad, iPhone eller gear, ikke bliver våde, enten på land eller i havet. Stærke og slidbestandige vandtætte tasker er vigtige værktøjer på enhver vildmarksudflugt, hvor tingene kan blive våde – eller måske endda på festival. Denne vejledning hjælper dig med at vælge den bedste vandtætte taske til dine behov.

Du kan finde de fedeste vandtætte tasker hos Sitontop

MATERIALER: Vandtætte tasker eller tørposer er typisk lavet af et af to materialer: vinyl eller nylon.

VINYL: Vinyl bruges til at lave tørposer til små personlige genstande. Nogle større tørposer er lavet med vinyl, men de fleste er nylon.

NYLON: Nylon er almindeligt anvendt i en vandtæt taske på grund af dens holdbarhed. Nylonen er belagt med siliconiseret CORDURA, som er en vandtæt belægning og hjælper også posen med at bekæmpe slid. Nylon-tørposer vil have et nummer efterfulgt af et “D”. Dette er nylonens denier eller hvor tæt nylonfibrene er. Et højere tal svarer til en højere tæthed af nylon og derfor en hårdere taske.

Lukningstyper på en vandtæt taske

LUKNINGSTYPER: En anden stor bestanddel af nogle tørposer er de forstærkede, fuldt tapede sømme (hvilket betyder, at sømene er tapet for at være vandtætte). Dette giver det ekstra beskyttelse mod væsker og holder dine ting tørre, selv når posen er helt nedsænket. Alle tørposer kan forsegles for at holde vandet ude.

HYPALON ROLL TOP: Disse anvendes overvejende på rulleposer, fordi det forsegler vand mere effektivt. Rullens øverste og sneglens spænde holder posen luft og vandtæt. Dette skaber også et håndtag til at bære posen i og kan strække flere poser sammen, eller for at sikre dem til en pakke eller en båd ved hjælp af karabiner.

ZIPPER SEAL: Andre vandtætte tasker har en tryk og tætning type lynlås, ligesom en frysepose. Disse er også effektive til at forsegle vand. I modsætning til rullepladen er der brug for en god smøring på lynlåsposer for at holde forseglingen i orden.

STØRRELSE: Der er mange forskellige størrelser af tørposer. 5-liters tasker bruges til at opbevare små personlige genstande som elektronik, medicin, førstehjælpssæt, toiletartikler eller en lille frokost. Disse er gode til at gemme under kajakkens elastikker. 10-liters tasker bruges også til at gemme tøj. 20-liters tasker er i stand til at holde en lille sovepose, et par dages brug af tøj eller en lang weekend til frysetørret mad. 30-liters tasker er perfekte til to personers tøj eller kan indeholde næsten alt, hvad en person har brug for at holde tør på en ugelang tur.

BÆRESTROPPER: Mange tørposer har fastgørelsesbælter. Stil spænder fra duffel, hvor du kan smide dem over din skulder, til rygsæk. Hvis den vandtætte taske har rygsækkestropper, vil de sandsynligvis komme med posen. Stropper er nyttige, når du transporterer flere poser fra din båd til en campingplads eller et køretøj.

D-RINGS: De fleste vandtætte tasker og poser leveres med en D-ring, eller du kan købe dem hos de fleste udendørsforhandlere. D-ringe er en ring i form af en “D”, der er fastgjort til tørposen, når den rulles og bukkes. De gør det lettere at sætte flere tørposer sammen med et reb og at fastgøre til båden. Hvis båden krummer, er det så lettere at trække alle poserne på en gang, snarere end at fiske dem ud af vandet. D-ringen holder også spændingen væk fra spænden i tørposen og holder spænderne i stykker, når de strækker poser sammen.

advanced-elements-cargopak-vandtaet-kajak-taske advanced-elements-deep-six-deck-pack-vandtaet-kajak-taske-fit advanced-elements-stashpak-rolltop-20l-vandtaet-kajak-taske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.