SÅDAN VÆLGER DU DET RETTE DÆKKEN TIL DIN HEST TIL VINTER

hest med daekken paa mark

Sponsoreret indhold

hest med daekken paa mark

Den perfekte pasning af dækkenet er afgørende for, at holde din hest komfortabel og beskyttet og for at sikre at hesten er sund, glad og kan performe deres bedste. Et dårligt tilpasset dækken kan forårsage ubehag og gnidning, så det er vigtigt at tilpasse hestedækkenet helt korrekt.

Først skal du lægge et tæppe over din hests ryg. Hvis din hest aldrig har brugt et tæppe før, har du måske har brug for nogen til at holde ham fast, mens du foretager justeringer.

Spænd brystbåndene. Det er vigtigt, at et tæppe skal passe godt på blandt andet skuldre, så din hest kan bevæge sig frit under stoffet uden at dækkenet glider tilbage. Juster spænderne og sørg for, at du stadig kan glide din hånd ned på tæppets hals.

hest med daekken paa mark

Når først du har konstateret, at tæppet passer godt rundt om halsen, skal du glide tæppet på plads langs hestens ryg, så kappen ligger fladt. Hvis sømmen mellem haleflappen og tæppet sidder under toppen af ​​halen, kan dækkenet være for stort.

Tilpas dækkenet til din hest godt

Ved tilpasning af et dækken med krydsovertræk bør man sørge for, at stropperne krydser på midten af ​​hestens mave – godt fremad. Igen skal der være en hånds tykkelse mellem stropperne og hestens krop.

Endeligt, tæpper med benstropper, tag venstre benstrop, passere mellem bagbenene og fastgør den på venstre side.

Tag den højre benstrop, send den mellem bagbenene og gennem løkken lavet af venstre rem og fastgør til højre side.

hest med daekken

Benstropperne er forbundet for at forhindre gnidning og tilpas dem med hinanden for at trække tæppet på plads. Hvis du passer godt på tæppet, vil det flytte sig meget lidt ved bevægelse. Hvis benstroppene er for løse, vil tæppet glide.

Juster benstrammerne lige, indtil der er plads til tykkelsen af ​​en hånd mellem benstroppene og hestens lår. Dette er for at tillade fri bevægelighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.