Trampoliner har været populære i en årrække, men noget nyt er på vej – airtracks!

airtrack til hjemmet

Sponsoreret indhold

Man ser dem i nærmest enhver villa-have. De blå og sorte trampoliner. Tager man et smut på Google Maps og zoomer lidt ind over ens egen by, så vil et stort antal af villa-haver have den karakteristiske sorte plet med en blå ring omkring.

Men der er et nyt fænomen på vej. Det sidste nye skud på stammen, når det kommer til legetøj i hjemmet til børn i alle aldre er airtracks.

Airtracks er på helt almindeligt menneskesprog en oppustelige springbane.

Du kender sikkert løbemåtterne fra gymnastiksale og haller, hvor gymnaster laver flik flak, vejrmøller og andre løb og spring. Disse airtracks til hjemmet er bare lavet så de er super nemme at gemme væk og tage frem.

airtrack til haven og hjemmet

Hvad koster airtracks?

Airtracks KAN være dyre, men de kan også nemt fåes til helt overkommmelige priser – også i en super fin kvalitet. Og endda dansk designet og kvalitetssikret.

Hos Funtrax i den lille by Them udenfor Silkeborg, har de specialiseret sig i airtracks. Og lad mig sige det med det samme, de er virkelig lækre og der er lagt op til et timeforbrug hos ungerne, som kan få det brede smil frem på enhver forældre.

Airtracks fra Funtrax fåes fra 3.000 kr til hjemmebrug og op til 20.000 til mere professionel brug. Men uanset prisen, så er fælles for dem alle, at de er  lavet af samme materiale og samme kvalitet. Forskellen ligger for eksempel i længden, tykkelsen, tilbehørsniveau og den effekt eller brug man ønsker fra den.

Trampoliner er stadig in

Trampoliner er også stadig in og hotte. De kan nemlig bruges af mange flere og til al slags hop og spring. Og så er de måske lidt billigere for de fleste at anskaffe.

Du kan gå til Trampolin.Ninja og se en guide til dit næste køb af trmapolin.

Pas på billige knock-offs

Der er, ifølge mig, ingen grund til, at hoppe på billige modeller fra udlandet. Der er ikke meget at spare, hvis noget som helst. Selvfølgelig er alle airtracks produceret i udlandet – langt de fleste ihvertfald – men ingen grund til at købe i udlandet med den risiko, at der er en reklamation, som gør at du skal bruge tusindvis af kroner på, at fragte din airtrack tilbage til det land, som du har købt den i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.